Prieks gatavot

Vaniļas mērce.

Posted on: Februāris 21, 2011

Garda, salda un vienkārši pagatvaojama..

To pasniedz ar strūdeli, dažādiem krēmiem kā arī augļiem un ogām.

 

Sastāvdaļas:

1.500ml piens

2. divi olu dzeltenumi

3. 6 tējkarotes cukura

4. tējkarote vanilīna cukura

Katliņā uzkarsējam pienu līdz tas sāk vārīties. Tad noņemam no plīts. Trauciņā samaisam olu dzeltenumus, cukuru un vaniļas cukuru.Dzeltenumiem pievieno 6-7 ēdamkarotes siltā piena. Tad šo olu-piena maisījumu pievieno pārējam siltajam pienam, nepārtraukti maisot. Vēlreiz liek uzsildīt mērci, nepārtraukti maisot, kamēr mērce sabiezē.Labu apetīti!

About these ads

Atstāj atbildi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 123 other followers

%d bloggers like this: